Соопштенија

Молебен на гробот на Св. Кирил во Базиликата Св. Климент во Рим

29 мај 2023

Аудиенција кај Папата Франческо по повод чествувањето на големото дело на Светите браќа Кирил и Методиј

29 мај 2023

Концерт во рамки на одбележувањето на 55-то издание на традиционалната манифестација "Во чест на Св.Кирил"

29 мај 2023

Учество на Амбасадор Ефремова на свеченото отворање на Венецијанското биенале

29 мај 2023

Работна посета на амбасадор Ефремова на епархијата Вало ди Лука

29 мај 2023

Инаугурација на изложба во македонската амбасада при Светата столица

29 мај 2023

Учество на амбасадор Ефремова на промоција на програма за едукација на млади

29 мај 2023

Средба на амбасадор Ефремова со Д-р Чарлс Танок, поранешен член на Европскиот парламент

13 април 2023

Амбасадор Ефремова присуствуваше на свечена миса предводена од Папата Франческо, по повод палмината недела

07 април 2023

Амбасадор Ефремова одликувана со орденот „Gran Croce dell’Ordine Piano“

06 април 2023
Страница 1 од 6