Aмбасадор Ефремова со групата жени амбасадори присуствуваше на Генерална аудиенција со Папата Франческо

17 март 2023

Ватикан, 8-ми март- Aмбасадор Ефремова, со групата жени амбасадори акредитирани при Светата столица, присуствуваше на Генерална аудиенција со Папата Франческо.

Аудиенцијата беше организирана по повод 8-ми март, Меѓународниот ден на жените.