Амбасадор Ефремова присуствуваше на свечена миса предводена од Папата Франческо, по повод палмината недела

07 април 2023

Ватикан, 2-ри април – Амбасадор Ефремова присуствуваше на свечена миса по повод палмината недела, предводена од Папата Франческо, која се одржа на плоштадот Свети Петар во Ватикан.