Средба на амбасадор Ефремова со Д-р Чарлс Танок, поранешен член на Европскиот парламент

13 април 2023

Рим, 6-ти април – Амбасадор Ефремова оствари средба со Д-р Чарлс Танок, поранешен член на Европскиот парламент во период од дваесет години и осумнаесет години, портпарол на Комитетот за надворешни работи.